19 Yıl Sonra Bir araya Gelip Hasret Giderdiler

Sakarya Adapazarı İlçesi Eser İlköğretim okulunda 1990-1995 yıllarında mezun olan öğrenciler, 19 yıl aradan sonra ilk kez buluştu. Sakarya Sapanca İlçesinde buluşan öğrencilerin buluşması duygulu anlar yaşamasına neden oldu. Birbirleri ile kucaklaşarak 19 yılın hasretini gideren öğrenciler, Türkiye’nin değişik bölgelerinde değişik meslek gruplarında faaliyet gösterdiklerini, sınıf arkadaşları ile bir araya gelmelerinin büyük mutluluk olduğunu ifade ettiler.

Sapanca gölünü gezdikten sonra göl kenarında bir piknik alanında öğle yemeğiyle kaynaşan öğrenciler,19 yılın hasretini giderdi. Buluşmayı organize eden, Yasir Doğangül ve Oya, Erdil Azapoğlu, 19 yıllık bir ayrılığın ardından yapılan bu ilk organizasyonda birlikte oldukları arkadaşlara ulaşmak için bayağı çapa sarf ettiklerini sosyal paylaşım siteleri ve yerel basın aracılığı ile kendilerine ulaşmaya çalıştıklarını ve zor olan bu işi başardıklarını dile getirdiler.

Eser İlöğretim Okulu 90-95 yılı mezunlarının buluştuğu bu günde, öğrencilerden, Yasir Doğangün, Oya Erdil,Azapoğlu, Gürkan Kaytan, Nurettin Erik, Sema Kuru, Esra Tuzcuğlu, Meryem Çetin, Muharrem Atik, Osman Albayrak,  Servet Tokat, Bahadır Baraz, Yasin Yolcu, Cüneyt Uzun ,Mustafa Süha Çelik, Nurşen Çelik  katıldı. Mezunlar 19 yıl sonra gelen bu buluşmanın bundan sonra devam etmesi için gayret sarf t edeceklerini dile getirerek artık her yıl okulumuzun geleneksel pilav gününde bir araya gelmeye ve yılda bir kez de olsa bu dostluğun devam ettireceklerini belittiler.

Exit mobile version