GÜNCEL

Kano’da milli gurur

Toplam 119 sporcunun katıldığı yarışlarda Büyükşehirli sporcu Mustafa Özmen kategorisinde birinci olarak Milli Takım kampına seçildi.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü sporcuları Muğla’nın Köyceğiz ilçesinde düzenlenen 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Durgunsu Kano Milli Takım ve Türkiye Olimpik Hazırlık Merkezi Seçme Yarışlarına katıldı. Türkiye Kano Federasyonu tarafından düzenlenen ve 12 il 21 kulüpten toplam 119 sporcunun mücadele ettiği yarışlarda Büyükşehirli sporculardan Mustafa Özmen, büyük erkekler kategorisinde birinci olarak hem altın madalyanın sahibi oldu hem de Olimpik Milli Takım kampına seçildi. 

Dereceler Büyükşehir’den
TRT Spor 2 kanalından canlı olarak yayınlanan yarışlarda Büyükşehirli sporculardan Arda Kırımlı genç erkekler kategorisinde, İdris Şentürk ise yıldız erkekler kategorisinde ikincilik elde ettiler. Bu sonuçlarla Büyükşehirli sporcular Arda Kırımlı, İdris Şentürk ve Baran Demir milli takım aday kampına seçildiler. Sakarya Büyükşehir Belediyesi Gençlik Hizmetleri ve Spor Dairesi Başkanlığı tarafından yarışlarda derece elde eden Büyükşehirli sporcular tebrik edildi.

GÜNCEL

Kano’da Milli gurur

Erdem “Bize Milli gururu yaşatan sporcularımızı tebrik ediyor ve başarılar diliyorum” dedi. kocaali 

Sakarya Büyükşehir Belediyespor Kulübü Kano Takımı sporcuları, Muğla Köyceğiz’de gerçekleştirilen Durgunsu Kano Milli Takım seçmelerine katıldı. 12 farklı şehirden 17 kulüp ve 86 sporcunun katıldığı seçmelerin sonunda belirlenen isimler Milli formayla mücadele edecek. Büyükşehir Belediyesi Kano Takımının 5 sporcu ile Milli gurur yaşayacağını ifade eden Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığı Spor Şube Müdürü Yusuf Ertuğrul Erdem, sporcuları tebrik ederek başarılar diledi.

Milli gurur
Erdem, “Sporcularımızın böyle gurur veren bir başarıya imza atarak şehrimizin adını spor alanında üst seviyelere taşıması bizleri mutlu ediyor. Daha önceki senelerde yapılan Milli takım seçmelerinde kano takımımızdan seçilen sporcularımız olmuştu. Şehrimiz farklı spor dallarında ne kadar ileri bir seviyede olduğunu Kano takımımız ile bir kez daha ispatlamış oldu. Bize bu gururu yaşatan sporcularımızı tebrik ediyor, başarılar diliyorum” dedi.