GÜNDEM

Hendek belediye meclisi toplanıyor

Hendek Belediyesi meclis toplantı salonunda yapılacak olan meclise, Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu Başkanlık edecek.  Saat 15.00’da başlayacak olan meclis toplantısında 17 gündem maddesi görüşülerek meclisin oylamasına sunulacak. Meclis toplantısı belediyenin sosyal medya hesabı olan facebook.com/tchendekbelediyesi adresinden canlı olarak yayınlanacak. Meclis gündemi ise belediyenin resmi adresi www.hendek.bel.tr adresinden düzenli olarak yayınlanıyor.
 

GÜNCEL

Hendek Belediye Meclisi toplanıyor 

Hendek Belediyesi meclis toplantı salonunda yapılacak olan meclise, Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu Başkanlık edecek.  Saat 15.00’da başlayacak olan meclis toplantısında 15 gündem maddesi görüşülerek meclisin oylamasına sunulacak.  Meclis gündeminin belediyenin resmi internet adresi www.hendek.bel.tr adresinden düzenli olarak yayınlandığı hatırlatılırken, meclisin belediyenin sosyal medya hesabı olan facebook.com/tchendekbelediyesi adresinden canlı olarak yayınlanacağı bildirildi.
 

GÜNDEM

Hendek Belediye Meclisi toplanıyor

Toplantı belediyenin sosyal medya hesabından canlı yayınlanacak.

Hendek Belediyesi meclis toplantı salonunda yapılacak olan meclise, Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu başkanlık edecek. Saat 15.00’da başlayacak olan meclis toplantısında 12 gündem maddesi görüşülerek meclisin oylamasına sunulacak. Meclis toplantısı facebook.com/HendekBelediyesi adresinden canlı olarak yayınlanacak.