Kocaali’ye Büyük ilgi

Fuarın birinci günü ve ikinci günü öğlen saatlerine kadar yaklaşık bin ziyaretçiyi ağırlayan Kocaali standı, turizm şirketlerinin yanı sıra yerel yöneticiler, mülki amirlerin ve basın yayın kuruluşlarının en fazla ilgi gösterdiği stantlar arasında yer alıyor.

Salon 8a’da bulunan Kocaali standını Sakarya Valisi Mustafa Büyük, Düzce Valisi Adnan Yılmaz, Karabük Valisi İzzettin Küçük, Kocaeli Vali Yardımcısı Dağıstan Kılıçaslan, Akçakoca Belediye Başkanı Fikret Albayrak, Karasu Belediye Başkanı Mehmet İspiroğlu başta olmak üzere çok sayıda yerel yönetici ve mülki amir ziyaret etti.

Kocaali Kaymakamı Ahmet Odabaş, Kocaali Belediye Başkanı Ahmet Acar’ın öncülüğünde düzenlenen, açılış ziyareti programı kapsamında Ak Parti Kocaali İlçe Bakanı Basri Burak Ak, MHP Kocaali İlçe Başkanı Kemal Din, Saadet Partisi Kocaali İlçe Başkanı Abdulmünip Ceylan, İl Genel Meclis Üyeleri Şaban Kanbur, Abidin Depe, Kocaali Esnaf Odası Başkanı Ali Yılmaz, Kocaali Şoförler Odası Başkanı Süleyman Albayrak, Kocaali Turizm Kültür Derneği Başkanı Hasan Çolak, Belediye Meclis Üyeleri Nurettin Serdaoğlu, Mustafa Güllü, Recep Elik, köy ve mahalle muhtarlarının yanı sıra ilçe esnaflarından oluşan yaklaşık 50 kişi de Kocaali Standını ziyaret etti.

Kocaali standı ayrıca basın kuruluşlarının da ilgi gösterdiği stantlar arasında yer aldı. Mavi Karadeniz yapım ekibi ve Karadenizli Sanatçı Kara Davut’un yanı sıra MARKA Basın Yayın ekibi ve Beyaz TV yapım ekibi Kocaali Standını ziyaret ederek ilçeyi tanıtan bir dizi çekim yaptı.

Exit mobile version