Nuri Bayar Ortaokulu’ndan Sene Sonu Resim Sergisi

Uzaktan Eğitim kapsamında akademik derslerin yanısıra sosyal ve kültürel faaliyetlere de ağırlık veren Nuri Bayar Ortaokulu internet üzerinden sene sonu resim sergisi düzenledi.
 
Görsel Sanatlar Öğretmeni Gökçen Öçalan Sabancı’nın öğrencilerinin birinci dönem okulda, pandemi sürecinde de evlerinde yaptıkları resim çalışmalarıyla ilgili sanal resim sergisi büyük beğeni topladı.
 
Nuri Bayar Ortaokulu müdürü Faruk Kıral, öğrenci ve öğretmenlerinin ortaya koyduğu çalışmalardan büyük mutluluk duyduklarını ifade ederek, sanal resim sergisinin  www.sanatveizler.wordpress.com adresinden ziyaret edilebileceğini aktardı. Okul Müdürü Kıral, 221 eserin yer aldığı sergiye emek veren tüm öğrenci ve öğretmenlerini tebrik etti.
 

Exit mobile version