Şenliğe adım adım

Detaylar görüşüldü
Kocaali’de bu yıl üçüncü kez düzenlenecek olan Ulusal Kalkan Balığı Yakalama Şenliği ile ilgili ön çalışmaların tamamlanması için organizasyon sorumluları ve dernek yönetimi arasındaki toplantı sayısı her geçen gün artıyor. Çalışma kapsamında bir toplantı da geçtiğimiz Pazar günü Balık Tutkunları, Sportif Olta Balıkçıları ve Doğal Hayatı Koruma Kulübü Derneği’nin Sakarya Şubesi’nde gerçekleşti. Kocaali Belediye Başkan Yardımcısı Cemal Angın, Belediye Meclis Üyesi Enver Çelik, Proje Sorumlusu Personel Levent Hallı ve Gazetemiz Kocaali Temsilcisi Erman Cinasoğlu, dernek başkanı Faruk Baştürk ve proje sorumlusu dernek yönetim kurulu üyeleri ile bir araya geldi.

Yaklaşık iki saat süren toplantıda şenlik süresince kullanılacak materyaller, reklam ve proje tanıtım çalışmaları, katılımcılar ve görevlilerin kullanacağı ayırt edici özelliğe sahip giysiler, konaklama ve umumi ihtiyaçların giderilmesine yönelik yürütülen çalışmalar, konser organizasyonu ve diğer etkinliklere yönelik yapılan çalışmalar masaya yatırıldı. 

İnce eliyoruz
Toplantının ardından açıklama yapan Belediye Başkan Yardımcısı Cemal Angın önceki yıllara göre daha güzel bir şenlik için mücadele edildiğini söyledi. Halk konseri için Karadenizli Sanatçı Hülya Polat ile görüşüldüğünü de ifade eden Angın “Bu yıl sahnesinden, güvenliğine, sağlık hizmetlerinden ulaşım ve konaklamasına kadar her şeyi ile eksiksiz bir şenlik düzenlemek istiyoruz. Balık Tutkunları Derneği işin gerçekten büyük yükünü çekiyor.

Bu nedenle dernek başkanı Faruk Baştürk ve değerli yönetimine teşekkür ediyoruz. Tüm hazırlıklarımızı 29-30-31 Mayıs tarihine yetişecek şekilde birkaç farklı koldan sürdürüyoruz. Önceki yıllarda 100 olarak sınırladığımız sektör sayısını bu yıl 150’ye çıkardık. Ulusal bir organizasyon olduğu için sayının bu denli yüksek olması ilçenin tanıtımı açısından ciddi önem arz ediyor. İnce eleyip sık dokuyoruz. Organizasyon ulusal medyada da geniş yer bulduğu için her şeyin dört dörtlük olması ilçemiz için oldukça önemli” şeklinde konuştu.

Exit mobile version