Erenler Muhtarlar Derneği’ni ziyaret eden Erenler Mahallesi Muhtar Adayı Ömer Tan; aynı zamanda Yazılı Mahallesi Muhtarı olan Dernek Başkanı Şaban Süleyman ile görüştü. kocaali
Çalışmalara hız
31 Mart’ta gerçekleşecek olan Mahalli İdareler Seçimi’ne kalan 27 gün öncesinde çalışmalarına hız veren Erenler Mahallesi Muhtar Adayı Ömer Tan; mahalle halkının yanı sıra beraber çalışmayı planladığı stklarıda ziyaret etmeye devam ediyor. Bu kapsamda; aynı zamanda Yazılı Mahallesi Muhtarı olan Erenler Muhtarlar Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Şaban Süleyman’ı ziyaret etti.
Halkın Muhtarı
Ziyarette; göreve geldiğinde Erenler Mahallesi’nde yaşayan tüm halkın, hiçbir dil ve ırk ayırımı yapmadan muhtarı olacağına vurgu yapan Ömer Tan: sadece mesai saatlerinde değil; 24 saat hizmetinde olacağının sözünü verdi. İnsanlara hizmetin sadece görev olduğuna değil, kutsallığına da inanan” bir Muhtar olmak için yola çıktığına vurgu yapan Ömer Tan; Muhtarlığı meslek olarak değil, bir gönül işi olarak yapacağını söyledi.
Başarılar diledi
Erenler Muhtarlar Derneği Başkanı Şaban Süleyman ise dernek olarak büyün muhtarlara ve muhtar adaylarına eşit mesafede olduklarını belirterek; ziyaretinden dolayı ve çıktığı bu kutsal hizmet yolunda Erenler Mahallesi Muhtar Adayı Ömer Tan’a başarılar diledi.