KÜLTÜR SANAT

Yaz kursları başladı

Tolga Dervişoğlu başkanlığında faaliyetlerine hız kazandıran Anadolu Gençlik Derneği Kocaali Şubesi okul çağındaki gençlere yönelik yaz kurslarını başlattı. Konu ile ilgili açıklama yapan Başkan Tolga Dervişoğlu, Anadolu Gençlik Derneği’nin eğitime büyük önem verdiğini ve eğitim sürecinin sosyal aktivitelerle desteklendiğini belirtti.

Dervişoğlu, “Yönetim olarak görevi teslim alışımızın ardından ilk eğitim faaliyetlerimize hız kazandırdık ve okul çağındaki gençlerimiz için düzenlediğimiz yaz kurslarının başlangıcını yaptık. Düzenlediğimiz yaz kursları sayesinde gençlerimize, hem dini eğitimlerini geliştirmeleri hem de okul derslerinde kendilerini geliştirmeleri konusunda destek veriyoruz.

Ayrıca eğitim programlarımıza gezi, konferans, spor müsabakaları gibi çeşitli sosyal faaliyetler ekledik ve bu faaliyetlerin programlamasını yaptık. Bu ülke iyi eğitilmiş, tarihine ve kültürüne sahip çıkan, bilgili ve güzel ahlaklı bir neslin ellerinde yükselecek. Buna inanıyor ve gençlerimizi kurslarımıza davet ediyoruz” dedi.